Sokk- és traumaoldás

Sokk- és traumaoldás

Elhitették veled, hogy ‘rossz vagy’, mert nem úgy működsz, ahogy mások szeretnék? Ne hidd el, ismerd meg magad! A Te sorsod is megváltoztatható!

Mit értünk sokkon és traumán?

Néha olyan élethelyzetekbe kerülünk, melyek a test és lélek számára sokkélményt jelentenek. Balesetek, operációk, súlyos betegségek, erőszakos támadások, közeli hozzátartozók elvesztése, stb. Még olyan kevésbé súlyos eseményeket, mint visszautasítottság megtapasztalását, felsülést, a semmibevevést, megvetést, lelki bántalmazásokat is sokként élhetünk át.

Az ilyen események átélésekor az történik, hogy a testi és lelki energia-rendszerünkben a normális esetben szabadon áramló energia megreked vagy megfagy.

Egy ideig még ‘gépszerűen’ tudunk működni és a sokkélményt elnyomni. De aztán az idő múlásával, gyakran csak hetek vagy hónapok elteltével, egészségi problémák jelentkeznek. Traumák, sokkok következménye tehát: több síkon sérülés, mely félelmet, depressziót, ürességet, fáradtságot, légszomjat stbokozhat. Gyakran keletkeznek a sokkesemény hatására negatív mentális minták, melyek a működésünket nagy mértékben blokkolják (pl.:tudat alatt megbúvó érzés: „Az élet fenyegető > nem érezhetem magam biztonságban > képtelen vagyok bármire is.”)

Tudatos energetikai munka által a megrekedt energiákat ismét mozgásba lehet hozni, így a kialakult tüneteket is feloldhatjuk és hozzáférünk az eredetiszabadon áramló energiához és a természetes erőforráshoz kapcsoló rendszerhez.

Egy példán keresztül érzékeltetem  – ahogy ez az életben  gyakran megfigyelhető:

Egy család nagyon örül a gyermeknek. A születés ideje egyre közeledik. Az anya összes testi és lelki energiája arra van beállítva, hogy életet adjon, szüljön, szoptasson, szimbiózisban legyen és ugyanígy a gyermek energiarendszere is arra áll be, hogy elfogadják, biztonságban érezze magát, táplálják, megtartsák, hogy növekedni és fejlődni tudjon. Az összes energia tehát a növekedésre, fejlődésre, kiteljesedésre, táplálásra irányul. Ez az energia pulzál az anyában és a gyermekben, és természetesen az egész család rendszerében.

Egy nem várt probléma közbeszól: nehéz szülés, légszomj a gyermeknél, fogyatékosság, az anya betegsége, inkubátor, stb. Ám lehet ez fájdalmat okozó megjegyzés vagy figyelmetlenség is, akár gondatlanság az anyával szemben, mely ebben a fázisban sokkot válthat ki. Így az összes, a természet által készenlétben tartogatott energia megfagy, megreked. A kezdeti, annyira fontos kötődési szakasz nehéz, fáradtságos, szomorú időszakká válhat. Az anya és a gyermek igényei nem elégülnek ki, és az energiarendszerben lyukak, gátak keletkeznek.

De a gyermekben kialakul egy minta, hogy az egész nehéz helyzetet mégis túlélje. Mivel az energia-áramlás nem tökéletes > nem is érez sok életerőt, boldogságot. Ezeken viszont tudatos munkával lehet változtatni.

Ha mindebből eleged van, s magad mellett döntesz, jelentkezz ITT:

Működő e-mailcímed, családi és keresztneved, valamint telefonszámod, képzés neve (pl. traumaoldás/allergiaoldás/leszoktatás) megadásával.

Melyiket választod?

–         Egyéni kísérés/coaching: négy hét, heti 1×90 perc /12.000 Ft.

Elmélet és gyakorlat személyes találkozással. +

3 db kinyomtatott könyv, melyek ára összesen 10.000 Ft.  Összesítve 58.000Ft

Shopban rendelhető és előre fizetendő, helyszínen átvehető.

 

Egyéni kísérés/coaching: nyolc héten át, heti 1×90 perc /12.000 Ft-ért. Elmélet és gyakorlat személyes találkozással. + 3 db kinyomtatott könyv, melyek ára összesen 10.000 Ft. Összesítve 106.000 Ft

Shopban rendelhető és előre fizetendő, helyszínen átvehető. 

 

Csoportos, elméleti és gyakorlati képzés online 8 héten át, az első 90 percben együttes gyakorlással. Az első alkalmon megkapod a 3 db. könyvet és a technikák leírását. Összesítve 90.000Ft

Jogi utalások:

A szemináriumaimon, tanításaimon való részvétel saját felelősségre történik, és nem helyettesíti az orvosi vagy gyógyászati kezelést. Az összes benne foglalt „technika” az öngyógyító erőket aktiválja és az orvosi kezeléseket vagy terápiákat pozitívan támogathatja, a gyógyulást gyorsíthatja. Nem ígérek gyógyítást, viszont rengeteg felismerést, önismeretet „AHÁÁÁ!”-élményt igen. Ez egy belső „út”.

Németül: www.selbstheilungstechnik.com

Lépj kapcsolatba velem!
  Helyszínt, napot és egy időpontot válassz.

  Időpont váltogatása, áthelyezése nem lehetséges. Ha nem jelensz meg a megjelölt napon és órában, olvasd a közös gyakorlás helyett a Ruth-Huber-könyveket (kék színűvel kezdve.) Írj fel mindent, amit tisztázni szeretnél. Úgy értem: ahol a mondatot, szavakat érted, de nincs mögötte személyes tapasztalatod, megélésed.
  E jegyzeteidet, kérdéseidet küldd el a tizbognarlany@gmail.com –ra a következő időpontod előtt 2 nappal. Ezeket megbeszéljük. Ezzel az „önmunkával” pótolod az elmulasztott 90 percet. Ám ez csak az elmélet. Fontos a rendszeres megjelenés, hogy az ideális energetikai állapotot meg tudd teremteni és fenntartani.

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
  Click outside to hide the compare bar
  Compare
  Wishlist 0
  Open wishlist page Continue shopping

  Öngyógyító bónuszt ajándékozáshoz megrendelem!

  Irakozz fel a bónuszokért!