„SHT®-Master”-energiahatás

„SHT®-Master”-energiahatás

ÉBRESZD FEL ÖNGYÓGYÍTÓ ERŐIDET, S ÉLD AZ ÉLETEDET LEGSZEBB FORMÁJÁBAN!

Az öngyógyító technikák mindenkit megszólítanak. Nem csak azokat, akik fájdalommentesen akarnak élni, hanem azokat is, akik meg akarnak pihenni és nyugalmat akarnak találni.

Az öngyógyító technikák által megtalálod az ellazulás, az egészség, az öngyógyítás titkát, melyet gyakorlati tapasztalatok sokasága támaszt alá.

A „Selbstheilungstechnik”= SHT® célja – Roberto Antela Martinez tanítóm  szerint – a félelmet nyugalommá, a betegséget egészséggé változtatni.

Az ember összesűrűsödött energia. Einstein mondta: „Az összes anyag energia.” Prof. Harold Burr (Yale University) mondta: „Minden az energiamezőnél kezdődik.” és Nobel-díjas Dr. Szent-Györgyi Albert mondta: „Embereket az energia fogalma nélkül kezelni annyit jelent, mint halott anyagot kezelni.” A jövő gyógyászatában minden arról fog szólni, hogy a testben pozitívan befolyásoljuk az energiák áramlását.

Az SHT® felébreszti az öngyógyító erőidet.

E technikák elsajátítása biztos, hogy az egyik legjobb befektetésed az egészségedbe. Sikereket nemcsak embereknél eredményeztek a technikák, hanem állatoknál is. Az állatoknál bekövetkezett sikeres változáson ismerhető fel közvetlenül az eredményesség, mert az állatoknál nincs placébóhatás.

 

AZ ÖNGYÓGYÍTÁS ÚJ DIMENZIÓJA

Roberto Antela Martinez kb. 26 év leforgása alatt fejlesztette ki ezt az öngyógyító és másokat gyógyító technikát, mely a testi, valamint a lelki fájdalmakat optimális esetben gyógyszerek nélkül gyengéden és gyakran perceken belül oldja fel.

Az egyedülálló és egyszerű technika mindenkinek lehetővé teszi – laikusoknak, magánembereknek, gyakorló gyógyítóknak és orvosoknak egyaránt, – hogy alkalmazzák azokat önmaguk vagy mások gyógyítása során. Optimálisan lehet más terápiákkal is kombinálni. Az Asterix-elv szerint, ahogy ő nevezi: A megfelelő keverék teszi a varázsitalt azzá, ami.

Az öngyógyítás aktiválása minimális ráfordítással történik.

Ez az egyedülálló kombináció köti össze az ezeréves keleti, ázsiai, indiai, valamint a nyugati gyógymódokat, melyek céljukat nem vétik el.

Egy bizonyos séma és sorrend szerint alkalmazzuk őket. Mindegy, hogy érzelmi, lelki, gondolati, szellemi, mentális vagy testi fájdalmakról van szó.

 

Alkalmazási területek (eddigi sikerek az alkalmazásban):

 • stresszes helyzetek, félelem oldására
 • migrén, nyak-, fej-, fog-, térd-, váll-, hátfájdalmak
 • lámpaláz, vizsgák előtti félelmek, tériszony
 • pollen-, fűallergiák,
 • operációk utáni fájdalmak,
 • lelki fájdalmak,  aggodalmak, depresszió oldására, csökkentésére, ill. megszüntetésére.

Orvosoknak, gyógyítóknak és terapeutáknak ez a módszer nagyban leegyszerűsítheti és gazdagíthatja a páciensekkel folytatott hétköznapi munkát.

Ha Te is magad mellett döntesz, jelentkezz ITT:

Működő e-mailcímed, családi és keresztneved, valamint telefonszámod, képzés neve (pl. traumaoldás/allergiaoldás/leszoktatás) megadásával.

Melyiket választod?

–         Egyéni kísérés/coaching: négy hét, heti 1×90 perc /12.000 Ft.

Elmélet és gyakorlat személyes találkozással. +

3 db kinyomtatott könyv, melyek ára összesen 10.000 Ft.  Összesítve 58.000Ft

Shopban rendelhető és előre fizetendő, helyszínen átvehető.

 

Egyéni kísérés/coaching: nyolc héten át, heti 1×90 perc /12.000 Ft-ért. Elmélet és gyakorlat személyes találkozással. + 3 db kinyomtatott könyv, melyek ára összesen 10.000 Ft. Összesítve 106.000 Ft

Shopban rendelhető és előre fizetendő, helyszínen átvehető. 

 

Csoportos, elméleti és gyakorlati képzés online 8 héten át, az első 90 percben együttes gyakorlással. Az első alkalmon megkapod a 3 db. könyvet és a technikák leírását. Összesítve 90.000Ft

Jogi utalások:

A szemináriumaimon, tanításaimon való részvétel saját felelősségre történik, és nem helyettesíti az orvosi vagy gyógyászati kezelést. Az összes benne foglalt „technika” az öngyógyító erőket aktiválja és az orvosi kezeléseket vagy terápiákat pozitívan támogathatja, a gyógyulást gyorsíthatja. Nem ígérek gyógyítást, viszont rengeteg felismerést, önismeretet „AHÁÁÁ!”-élményt igen. Ez egy belső „út”.

Németül: www.selbstheilungstechnik.com

Lépj kapcsolatba velem!
  Helyszínt, napot és egy időpontot válassz.

  Időpont váltogatása, áthelyezése nem lehetséges. Ha nem jelensz meg a megjelölt napon és órában, olvasd a közös gyakorlás helyett a Ruth-Huber-könyveket (kék színűvel kezdve.) Írj fel mindent, amit tisztázni szeretnél. Úgy értem: ahol a mondatot, szavakat érted, de nincs mögötte személyes tapasztalatod, megélésed.
  E jegyzeteidet, kérdéseidet küldd el a tizbognarlany@gmail.com –ra a következő időpontod előtt 2 nappal. Ezeket megbeszéljük. Ezzel az „önmunkával” pótolod az elmulasztott 90 percet. Ám ez csak az elmélet. Fontos a rendszeres megjelenés, hogy az ideális energetikai állapotot meg tudd teremteni és fenntartani.

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
  Click outside to hide the compare bar
  Compare
  Wishlist 0
  Open wishlist page Continue shopping

  Öngyógyító bónuszt ajándékozáshoz megrendelem!

  Irakozz fel a bónuszokért!