Magamról

Magamról

 HIVATÁSOM

Szeretettel üdvözöllek, s örülök, hogy rám bukkantál!

Bognár Ágnes a nevem, testet öltött szellemlény vagyok e Föld nevű ‘kalandparkban’. 1976-tól hosszú évekig idegen nyelveket tanítottam gimnáziumban, majd szellemi szabadfoglalkozásúként.

3 leánygyermek anyja, 8 unoka nagyanyjaként még sok egyéb „szerepem” is van/volt: fordító, tolmács, Access Bars Facilitator, öngyógyító-kísérő/Coach,  kertész, szakács, stb.

Szellemi munkámat mindig megfelelő mennyiségű testi munkával ellensúlyozom. 

Meghatározó élményem egy ajándék, melyben a Jó Isten megengedte, hogy bekukkantsak a szellemi szférákba.

Harmincharmadik életévemben, egy dél-magyarországi forró, nyári napon valami egészen különleges dolog történt velem.

Három gyerekem, két németországi vendéggyerek, férjem és sógorom a konyhaasztalunknál ültünk, és éppen a levest mertem a tányérjukba, amikor egy nagyon erős viszketést éreztem az ajkaim fölött. „Talán herpesz kezdődik így?” – kérdeztem a férjemet. „Biztosan!” – válaszolta. „Kend be fokhagymával, attól jobb lesz.” – fűzte még hozzá. Megtettem, de ez nem segített. Ellenkezőleg! Egy perc alatt olyan óriási puklik nőttek az arcomon, hogy alig lehetett rám ismerni. Megmutattam magam a kórházban, s azonnal az orr- fül-gégészetre küldtek, ahol az orvos vénámba szúrt egy injekciót. Ettől elájultam. – Ájulást többször éltem már át, ismerős tapasztalat volt. Ekkor elveszíti az ember a tudatát, s amikor magához tér, nem emlékszik, mi történt vele.

De ezen a napon egészen más történt velem. Hirtelen a testem fölött voltam, láttam, éreztem, érzékeltem és tudtam, hogy még két másik orvos és két ápolónő jött be a szobába, és idegesen a testemen „ügyködtek”.

Először nem értettem „Miért ilyen idegesek?”, – mert én oly könnyednek és olyan jól éreztem magam, mint soha előtte ebben az életben.

Hirtelen változott a ‘szféra’, s egy olyan ‘dimenzióban’ találtam magam, amelyet csak a „Fény és Szeretet” szavakkal tudok jelezni, ám mindez szavakkal leírhatatlan. Semmiféle magyarázkodás nem képes visszaadni azt a kimondhatatlanul finom, szeretetteljes érzést, élménytérzékelést, örömmámorban úszást, lebegést.

EZ ÉLMÉNY!!!

Mert ez sokmilliárdszor kényeztetőbb volt, mint egy testbéli szexuális élmény.  Annyira finom és tökéletes ÉLET-ÉRZÉS volt, hogy egyáltalán nem is kívántam a testembe visszatérni. Ott még láthattam, érzékelhettem azokat a szférákat, ahol ragyogó fénylények, csillogó-ragyogó dimenziók vannak. Olyanok, amilyeneket el sem tudunk képzelni. Ekkor megtudtam, hogy ez a mi otthonunk. Mi mindannyian az ÉLETnek ebből a SZERETET-FORRÁSából származunk. Hiszen mi Fénylények vagyunk, s a TÖKÉLETES TUDATOSSÁGból jövünk.

Testemen kívül lebegve azt a kérdést kaptam: Valóban azt akarom-e, hogy a három lányom anya nélkül nőjön fel. „Ó, nem! – De olyan csodás itt lenni!” – válaszoltam, s hamarosan újra a testemben találtam magam. Ekkor azt is meg tudtam mondani az orvosnak, hogy mit gondolt, míg a testemen ügyködött. Nagy szemeket meresztett és nem értette ‘Ezt meg honnan tudom?’ Én viszont TUDTAM, hiszen tudatosságom kiterjedt. Hirtelen összekapcsoltak a TUDATOSSÁG FORRÁSÁVAL, A SZERETETTEL.

Egy ideig aztán nagyon nehéz volt az életem. Hiszen oly rettentően nagy volt a kontraszt a testben élés és a tökéletes Szeretetben lebegés között.

Fokról-fokra aztán megtanulhattam, hogy a Forrással való összekapcsolódást a testben tartózkodva is megtanulhatjuk és élvezhetjük.

 Szíve mélyén minden ember érzi: ‘Kell lennie még valaminek, ami betölti bennem az űrt.’

„Jól csak a szívével lát az ember …..” – DE MIT JELENT E GYAKRAN IDÉZETT MONDAT? MI VAN MÖGÖTTE? HOGYAN TANÍTSAM MEG A SZÍVEMET LÁTNI?

Német nyelven pl. azt kérdezi az orvos a pácienstől: „Nos, Önnek mi hiányzik?” – a „Mi a panasza?” helyett. A páciens erre legtöbbször nem tud igazi választ adni, hisz ezért ment az orvoshoz. Ha valóban tudná, nem arról beszélne, mi „nem kell” (ilyen-olyan fájdalom, gyulladás, bánat, magas vérnyomás, stb.) , hanem, hogy mit szeretne. Ám erre többnyire nem tudnak az emberek választ adni.

Ám aki hajlandó az életéért teljes felelősséget vállalni, és  fel meri tenni élete fontos kérdéseit a Jó Istennek és saját magának, mint pl. „Hogyan válhatna jobbá az életem?” „Hogyan válhatnék igazabb emberré?” „Mit változtathatok?” „Hogyan találok örömöt, boldogságot, békét magamban?” „Mi a jó ebben a helyzetben, amit nem veszek észre?” stb. – az gyorsabban összekapcsolódhatna a Szeretet Forrásával. Hiszen ilyenkor mindannyian kapunk segítőket az utunkon.

Jóllétünkért nem háríthatjuk másokra a felelősséget. E ‘Föld nevű kalandparkban’ nem azt a kérdést kellene feltennünk, hogy „Van-e élet a halál után?”, hanem azt: „Hogyan lehetséges boldog, könnyed élet a testünkben?”  „Hogyan érhetem ezt el?” „Mit tehetek ezért?” „Mit változtassak?” stb.

Hiszen mindannyian azzal a céllal jöttünk ide, hogy tapasztaljunk és változzunk, mert egyetlen dolog állandó a világon: a változás. Ezzel szembeszállni – időpocsékolás!

LEGNAGYOBB SIKEREM

Az életemben felbukkanó nehézségek, betegségek, halálközeli élményem által megtanulhattam, KI VAGYOK ÉN VALÓJÁBAN, s hogyan növekedhetek tovább.

A Jó Isten Kegyelme által megtaláltam belső békémet, szívbéli boldogságomat.

Szeretete befogadásával sikerült helyreállítani egészségemet.

Ezért tudom most neked felajánlani, hogy kísérlek és támogatlak utadon.

AMIBEN ÖRÖMÖMET LELEM
Spiritualitás, zene, virágok, természet, nevető, boldog emberek.

 SZÁMODRA KÖVETKEZŐ AZ AJÁNLATOM
Egy kb. 30 perces ingyenes beszélgetésben kiderítjük, mit szeretnél elérni az életben.

Min akarsz változtatni, mit szeretnél meggyógyítani.

 Tanításaim helyszíne:

6400 Kiskunhalas, Erzsébet királyné tér 4. és

6065 Lakitelek, Páva u. 43

Beszélt nyelvek:
Magyar (anyanyelvem), német, orosz, eszperantó, holland.

Elérhetőségem:

Telefon: +36 30 306 4832

E-mail cím: tizbognarlany@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

Öngyógyító bónuszt ajándékozáshoz megrendelem!

Irakozz fel a bónuszokért!