Hamis hitrendszerek átírása

Hamis hitrendszerek átírása

HAMIS HITRENDSZEREK ÁTÍRÁSA, SZENVEDÉLYEK OLDÁSA

Az alábbi kis anekdotát nagyon bölcsnek találom, ezért megosztom veletek:

„Amikor kicsi voltam, anyukám mindig azt mondta, hogy a boldogság a legfontosabb az életben. Amikor idősebb lettem, s iskolába jártam, megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek. Azt válaszoltam: BOLDOG! Tanárom erre azt mondta, hogy én nem értettem meg a feladatot. Én meg azt mondtam neki, hogy Ő nem érti az életet.”

BOLDOGSÁGOT, LELKESEDÉST, BIZALMAT, BÉKÉT, EGYÜTTÉRZÉST TEREMTENI ÉLETEM LEGFONTOSABB SIKERÉNEK TARTOM.

MINDENKIT A BOLDOGSÁGA ÉRDEKÉBEN KÍSÉREK, Energetikai elakadásait oldom, s e technikákat tanítom.

BOLDOGNAK LENNI AZ EGYETLEN VALÓDI SIKER.

Érdemes tehát célul tűznünk, hogy érzelmeinket, érzéseinket ellenőrzés alatt tudjuk tartani, s emberi testben a lehető legmagasabb frekvencián rezegni, hogy gyerekeink, s mások számára is példaként szolgálhassunk.

Kutatók már kiderítették, hogy az EQ=érzelmi intelligencia, tiszta tudatosság, az a képességünk, hogy tudjuk kezelni az érzéseinketérzelmeinket, érzékelésünket. Ez minden életterületünk sikerét meghatározza. Ha az érzelmi intelligenciánkon és a jellemünkön „dolgozunk”, hamarosan tudatosodik bennünk, hogy e Föld nevű ‘kalandparkban’ senki sem ússza meg anélkül, hogy fájdalmat, bánatot, szomorúságot, veszteséget, gyászt, sikertelenséget élne át.  Itt nem az a kérdés, hogy ezek mindenkit elérnek-e, csak az, hogy MIKOR?

Valakit elveszítünk, akit szeretünk, s az fáj. Érhetnek minket komoly csalódások, balesetek, melyek életünket jelentősen megváltoztatják. Érhet anyagi és sokféle veszteség, mely érzelmileg felkavar, dühöt, összeomlást, zavarodottságot okoz. Ezek ellen még nem találták fel a „védőoltásokat”.

Ezekkel foglalkozik minden nagy vallás és filozófia is. Már sokan feltették a kérdést:

MIT TEGYÜNK, HA EGY IGAZI KRÍZIS JÖN? Hogyan legyünk túl az ilyen nehéz helyzeteken, időkön? Hogyan szerezzük vissza egyensúlyunkat, boldogságunkat? Az igazság az: Mi mindannyian másként viseljük a krízishelyzeteket, másként bánunk a fájdalmainkkal.

Kutatások azt mutatták, hogy ha egy  igazi krízisben vagyunk, valódi tragédiában, traumában, igazi, komoly csalódásban, érzelmi összeomlásban, akkor nagyon nehéz sokáig kibírni és elviselni a fájdalmat. Mindannyian kifejlesztünk egy bizonyos védekező mechanizmust, hogy valahogyan kibírjuk, túléljük.

Vannak, akik ilyenkor gyógyszert szednek, drogokkal, alkohollal oldják fájdalmukat, vagy túlzott evéssel, túl kevés evéssel. Mindez elfedi egy időre a fájdalmat.

A NEGATÍV SZOKÁSOK MÖGÖTT MINDIG OLYAN MINTÁK BÚJNAK MEG, MELYEK AZÉRT JÖTTEK LÉTRE, HOGY A FÁJDALMAT ÁTHIDALJÁK, ELNYOMJÁK. SEGÍTSENEK TÚLÉLNI A HELYZETET.

EZEKET NEVEZZÜK SZENVEDÉLYEKNEK. „SZENVED!!!”

MINDEZEK KORUNK LEGNAGYOBB, MEGOLDATLAN SZOCIÁLIS PROBLÉMÁI.

Amikor a jellemről és jellemvonásokról beszélünk, nem hagyható ki az érzelmi állapotunk. Gyakran fel kell tennünk a kérdést: Milyen vagyok én?

S amikor erre a választ keressük, azt vesszük észre: Ahány ‘játszótárs’ vesz körül minket e ‘kalandparkban’, annyiféleképpen látnak minket. S mi tudjuk, hogy ez valójában egyik sem igaz. Nem láthatnak belőlünk mindent.

Egyszer, amikor valaki a rossz tulajdonságaimat kezdte sorolni, azt mondtam:

„Ne is folytasd, hisz én sokkal többről tudok!”  S ha jól megfigyeljük magunkat és a gondolatainkat, azt hiszem, mindannyian erre a következtetésre jutunk.

Ám mindezeket meglátni magunkban – nem egyszerű.

Tehát: Jellemző tulajdonságaink alapján fogják mások megítélni  jellemünket. Ebbe minden ilyesmi beletartozik, mint: gondolataink, viselkedésünk, motivációink, intuíciós képességünk, ítélőképességünk, temperamentumunk, megnyilatkozásaink, ízlésünk. Mindezen összetevők egyensúlya teszi ki a jellemünket, s mint személyt megkülönböztet minket másoktól. A jellemünk bennünk van, de meghatározza, hogyan éljük az életünket, mit mutatunk ebből a külvilágnak.

Akinek a jó tulajdonságok határozzák meg az egyéniségét, annak van egy jó belső iránytűje, mely segítségével helyes döntéseket hoz, és többnyire elkerüli a rossz döntéseket. A jó jellem lehetővé teszi, hogy a külső nyomások ellenére tartsuk a kitűzött irányt, célt. Jellemünk nagyon sok mindent meghatároz az életben: az egészséget, erőt, mozgékonyságot, kapcsolatokat, karriert, pénzügyi sikert, az életminőséget, sőt, még az élet várható időtartamát is befolyásolhatja. Az olyan jellemvonások, mint az őszinteség, megbízhatóság, együttérzés, határozottság, bátorság, döntésképesség, kitartás, állhatatosság, állóképesség – ezek mind szükségesek egy jó életstratégiához.

Több idegen nyelvben is „karakter”nek nevezik a jellemet. Ez a szó a görög nyelvből származik, ahol azt jelenti: „bevésett jel”.

Nem érdekes? Ez tulajdonképpen egy lenyomat a lélekben. Ma ezt a szót a gépelésben is használjuk: ugye egy „karakter” az egy lenyomott, legépelt betű. Az ókorban is használtak már szimbólumokat egy-egy személy vagy cég, céh beazonosítására, a többitől való megkülönböztetésre. Ezt agyagba, viaszba, vagy fába is belevésték.

A jellemünk minőségét tehát meghatározza az, mennyire megalapozottak bennünk a jó tulajdonságok. S itt nem az a lényeg, hogy tudjuk-e, hogy mit és hogyan kell bánnunk magunkkal és másokkal, hanem, hogy valóban azt TESSZÜK-E, AMIT SZERETNÉNK TENNI.

TELJES FELELŐSSÉGET VÁLLALUNK-E SZAVAINKÉRT, TETTEINKÉRT? ERKÖLCSI SZEMPONTBÓL NÉZVE MILYEN DÖNTÉSEKET HOZUNK?

Hazudunk, csalunk, lopunk becsapunk másokat érdekből? Vagy van egy bölcs belső iránytűnk, mely nem enged ilyesmit tenni, mert jelzi egy rossz érzéssel: Nem ez a megfelelő döntés.

Milyen értékeket követünk? Azok szerint élünk-e, vagy ezeket (csak) másoktól várjuk el?  Egy szép és jó élethez hozzátartozik, hogy bensővé tegyük a nekünk tetsző jellemvonásokat, s így mindenkor meglesz a tudatos döntés ereje, hogy kitartsunk ezek mellett. Ezek szerint cselekedjünk. TEHÁT AZ ERÉNYEKET SZOKÁSOKKÁ KELL ALAKÍTANUNK.

Összefoglalásként tehát ide tartozik a SZAVAINKÉRT, TETTEINKÉRT A TELJES FELELŐSSÉG FELVÁLLALÁSA

EHHEZ KELL: ÖNFEGYELEM, CÉLTUDATOSSÁG, BÁTORSÁG. MINDEZ KÉPESSÉG SZINTJÉN, HOGY NEHÉZ HELYZETEKBEN ELVEINK SZERINT TUDJUNK CSELEKEDNI.

Mindezek kialakításához kapsz tőlem ENERGETIKAI segítséget, vezetést, a technikák leírását.

Ha Te is magad mellett döntesz, jelentkezz ITT:

Működő e-mailcímed, családi és keresztneved, valamint telefonszámod, képzés neve (pl. traumaoldás/allergiaoldás/leszoktatás) megadásával.

Melyiket választod?

–         Egyéni kísérés/coaching: négy hét, heti 1×90 perc /12.000 Ft.

Elmélet és gyakorlat személyes találkozással. +

3 db kinyomtatott könyv, melyek ára összesen 10.000 Ft.  Összesítve 58.000Ft

Shopban rendelhető és előre fizetendő, helyszínen átvehető.

 

Egyéni kísérés/coaching: nyolc héten át, heti 1×90 perc /12.000 Ft-ért. Elmélet és gyakorlat személyes találkozással. + 3 db kinyomtatott könyv, melyek ára összesen 10.000 Ft. Összesítve 106.000 Ft

Shopban rendelhető és előre fizetendő, helyszínen átvehető. 

 

Csoportos, elméleti és gyakorlati képzés online 8 héten át, az első 90 percben együttes gyakorlással. Az első alkalmon megkapod a 3 db. könyvet és a technikák leírását. Összesítve 90.000Ft

Jogi utalások:

A szemináriumaimon, tanításaimon való részvétel saját felelősségre történik, és nem helyettesíti az orvosi vagy gyógyászati kezelést. Az összes benne foglalt „technika” az öngyógyító erőket aktiválja és az orvosi kezeléseket vagy terápiákat pozitívan támogathatja, a gyógyulást gyorsíthatja. Nem ígérek gyógyítást, viszont rengeteg felismerést, önismeretet „AHÁÁÁ!”-élményt igen. Ez egy belső „út”.

Németül: www.selbstheilungstechnik.com

Lépj kapcsolatba velem!
  Helyszínt, napot és egy időpontot válassz.

  Időpont váltogatása, áthelyezése nem lehetséges. Ha nem jelensz meg a megjelölt napon és órában, olvasd a közös gyakorlás helyett a Ruth-Huber-könyveket (kék színűvel kezdve.) Írj fel mindent, amit tisztázni szeretnél. Úgy értem: ahol a mondatot, szavakat érted, de nincs mögötte személyes tapasztalatod, megélésed.
  E jegyzeteidet, kérdéseidet küldd el a tizbognarlany@gmail.com –ra a következő időpontod előtt 2 nappal. Ezeket megbeszéljük. Ezzel az „önmunkával” pótolod az elmulasztott 90 percet. Ám ez csak az elmélet. Fontos a rendszeres megjelenés, hogy az ideális energetikai állapotot meg tudd teremteni és fenntartani.

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
  Click outside to hide the compare bar
  Compare
  Wishlist 0
  Open wishlist page Continue shopping

  Öngyógyító bónuszt ajándékozáshoz megrendelem!

  Irakozz fel a bónuszokért!