Allergiaoldás

Allergiaoldás

Megelégelted, hogy félve várod a tavaszt, mert a szép tavaszi virágok neked nem örömöt, hanem allergiás panaszokat hoznak?

Cselekedhetsz magadért! Tanuld meg velem, hogyan tudod 85-90%-kal csökkenteni allergiás tüneteidet.

Ajándékozd meg magad 45 perces gyakorlással velem. Személyes találkozás szükséges.
Ára: 9500 Ft 

Itt rendelheted az űrlap kitöltésével!

Gondtalan könnyedségben élvezd az életedet!

Jelentkezhetsz az allergiaoldás technikáinak megtanulására. Személyes találkozás szükséges!

120 percig együtt gyakoroljuk, majd írásban megkapod az oldások leírását. Ezeket alkalmazva tüneteid csökkennek, sőt el is tűnhetnek.
Ára: 29.000 Ft

Ide klikkelj a megrendeléshez!

LEGGYAKORIBB ALLERGIÁK

 Mit nevezünk allergiának?

 Az allergia a szervezet fokozott elhárító reakciója bizonyos testidegen anyagokra, az úgynevezett allergénekre. Pedig tulajdonképpen ártalmatlan anyagokról van szó, melyek környezetünkben széles körben elterjedtek, mint a virágpollen, a háziporatka és annak ürüléke, állatok szőre, penészgomba vagy bizonyos táplálékok is.

A legtöbben közülünk nem éreznek semmit, ha érintkezésbe kerülnek ezekkel. Egy allergiásnál azonban az immunrendszer pirosra vált: Az allergénnel való érintkezésre szükségtelen, megbetegítő módon reagál.

A leggyakoribb allergiás megbetegedés a szénanátha, melyet túlnyomórészt füvek, gabonák, fák és gyógynövények pollenje idéz elő.

 Az egész éven át elhúzódó allergia esetében az allergén a háziporatkaegy állat hámszövete vagy penészgomba lehet az ok. Ha az allergiás náthát nem ismerik fel időben és nem kezelik, akkor egy szintváltás következhet be: az orrüregből a mélyebb légzőszervek felé, és allergiás asztma az eredmény. Azon kívül nagy a kockázata annak, hogy további allergiák fejlődnek ki. Más szerveken is megmutatkozhatnak allergiás tünetek: pl. a bőrön vagy az emésztőrendszerben.

 Az allergiás megbetegedések száma egyre növekszik. A kutatók úgy becsülik, hogy Németországban a lakosság 30 %-a allergiás. Máris minden negyedik tinédzser szenved az allergiás náthától. Az öröklődési hajlam mellett a környezeti tényezők és az életmód is befolyással van arra hogy allergiás megbetegedés veszélyeztethet.

Ha a hárító rendszerünk túl érzékenyen reagál, akkor lehet allergia a következmény. De mi történik eközben a testben és milyen terápia segít a szénanátha, asztma stb. esetén?

Mogyorót ropogtatni, virágzó rét mellett sétálni, megsimogatni a szomszéd macskát: Ezek a hétköznapi tevékenységek egy allergiás számára problémát jelenthetnek. Az ő testük az allergia fajtájától függően elutasítóan reagál a számára testidegen anyagokra, mint a pollen, állatszőr, az úgynevezett allergénre. Ez különböző módon tud megnyilvánulni, pl. könnyező, viszkető szemek, tüsszögési inger, légszomj a megdagadt nyálkahártya miatt, vagy gyomor-bél panaszok. A viszkető garat, a bőrön megjelenő ekcéma is allergiás reakcióra utalhat.

legrosszabb esetben allergiás sokk lép fel, mely a légzés vagy a keringés leállásához vezethet.

 Mi történik az allergia esetén a testben?

Ha a test a gyomor-bél traktusban, az orron vagy a bőrön keresztül érintkezik egy idegen anyaggal, akkor az immunrendszer megvizsgálja, hogy betegségkiváltó anyagról van-e szó. Ha igen, akkor komlex hárítóreakcióval küzdi le. Esetenként azonban az immunrendszer nem tud különbséget tenni káros és problémát nem okozó anyag között, és hirtelen ártalmatlan anyagok ellen is küzd, melyek például a pollenekben vagy a diófélékben fordulnak elő.

Az immunrendszer ilyen reakcióját az orvosok túlérzékenységnek nevezik. Csak ha a betegség tünetei is jelentkeznek, akkor beszélnek allergiáról. Az allergiás panaszok gyakran nem az első allergénnel való érintkezés esetén lépnek fel, hanem csak egy ismételt érintkezés esetén.

 Attól függően, hogyan reagál az immunrendszer egy anyagra, alapvetően négy különböző allergiatípust különböztetünk meg, melyek közül az I-es és a IV-es típus fordul elő a leggyakrabban.

 Allergiatípusok: I-IV-ig:

 Az I-es típusú allergia: Az allergiák 90%-a az I.típusú allergiához tartozik. IgE-t közvetítő allergiának vagy azonnal megmutatkozó allergiának nevezik. Ide tartoznak például a füvek, fák pollenjeire, a háziporatkára, táplálékra, méh és skorpióméregre valamint állatszőrre való allergiák. Az immunrendszer eközben az allergén ellen Immunglobulin E (IgE)-t képez, hogy legyőzze azt. Az IgE antitestek előidézik olyan gyulladás-hírvivőanyagok termelését, mint a hisztamin, ha újra felismerik az allergént. Ez olyan tüneteket vált ki, mint bőr- vagy a nyálkahártya- duzzanat, és ez megtörténhet máris az allergénnel való érintkezés után pár perccel, da akár néhány óra elteltével is.

 A II.-es típusú allergia: Itt az immunrendszer a testi sejtek felszínének részei ellen képez antitesteket. Ha az antitestek felismerik ezeket a sejtszerkezeteket, akkor a hárító rendszert aktiválják. Ez ismét leküzdi a testi sejteket. Ezért beszélnek az orvosok citotoxikus allergiatípusról, ami annyit jelent, hogy a sejtek számára méreg. Az immunrendszer ilyetén reakciója például irányulhat a vörös vérsejtek ellen, ha rossz vércsoporttól kaptunk vért.

 A III.-as típusú allergia: Az ilyen típusú allergiánál az allergénekből és az antitestekből immun-komplexumok képződnek, melyek a szövetekben (pl. vesében) vagy a véredényekben lerakódhatnak. Így jöhet létre például egy véredénygyulladás, egy ‘vasculitis allergica’. Észrevehetővé válik a lábakon vagy a véredényekben pontformájú bevérzések által.

 A IV.-es típusú allergia: Mivel ebben az esetben az érintkezés és a betegség tünetei között 24-48 óra is eltelhet, ezt a típust az orvosok kései allergiának nevezik. Tipikus képviselője az allergiás ekcéma, ami pl. nikkelre vagy illatanyagokra lép fel. Allergénspecifikus immunsejtek, úgynevezett T-segítő-lymphociták felelősek a létrejöttéért. Ezek részben a vérben találhatók, részben a mély bőrszövetben. Ha az érintett újból érintkezésbe kerül az érzékenység kialakulása után az allergénnel, akkor ezek az allergénspecifikus T-segítő-lymphociták a bőrbe vándorolnak és allergiás ekcémát váltanak ki.

Van hajlam rá, hogy valaki ezekre az ártalmatlan anyagokra, mint a fák és a füvek pollenje IgE-közvetítő allergiával reagáljon. Ezt a hajlamot nevezik az orvosok ‘atopikus diatézis’nek (hajlamnak). Azok az emberek, akiknek ilyen hajlama van, azok gyakrabban szenvednek szénanáthától, allergiás asztmától és táplálék-allergiától, mint mások. Ugyanakkor hajlamos a bőrszárazságra, ami esetenként neurodermitishez (atopikus ekcémához) vezet. Önmagában a ‘neurodermitis’ azonban nem számít allergiás betegségnek. Gyakran fellép allergén nélkül is. A bőrfelépítés örökletes különlegességei fontos betegséget előidéző tényezők.

Mindezzel nem fejtettem ki az allergiával kapcsolatos összes témát, s az interneten keresztül is rendelhető több, mint 15 000 (tizenötezer) szert, melyeket javasolnak. Nem sorolom. Azok csak a testre gyakorolnak bizonyos hatásokat, ám már évszázadok óta él az emberiség tudásában, hogy a betegségeknek lelki háttere is van. Együtt veled ezzel foglalkozunk.

Vigyázat!!! Bármennyit gyakoroltad az allergiaoldást, csak orvosi felügyelet mellett próbálhatod ki, hogy allergiás reakciód elmúlt, vagy nem, ha valamilyen élelmiszer fogyasztására szokott durva tünet jelentkezni. Különben életveszélybe sodorhatod magad!

Ha Te is magad mellett döntesz, jelentkezz ITT:

Működő e-mailcímed, családi és keresztneved, valamint telefonszámod, képzés neve (pl. traumaoldás/allergiaoldás/leszoktatás) megadásával.

Melyiket választod?

–         Egyéni kísérés/coaching: négy hét, heti 1×90 perc /12.000 Ft.

Elmélet és gyakorlat személyes találkozással. +

3 db kinyomtatott könyv, melyek ára összesen 10.000 Ft.  Összesítve 58.000Ft

Shopban rendelhető és előre fizetendő, helyszínen átvehető.

 

Egyéni kísérés/coaching: nyolc héten át, heti 1×90 perc /12.000 Ft-ért. Elmélet és gyakorlat személyes találkozással. + 3 db kinyomtatott könyv, melyek ára összesen 10.000 Ft. Összesítve 106.000 Ft

Shopban rendelhető és előre fizetendő, helyszínen átvehető. 

 

Csoportos, elméleti és gyakorlati képzés online 8 héten át, az első 90 percben együttes gyakorlással. Az első alkalmon megkapod a 3 db. könyvet és a technikák leírását. Összesítve 90.000Ft

Jogi utalások:

A szemináriumaimon, tanításaimon való részvétel saját felelősségre történik, és nem helyettesíti az orvosi vagy gyógyászati kezelést. Az összes benne foglalt „technika” az öngyógyító erőket aktiválja és az orvosi kezeléseket vagy terápiákat pozitívan támogathatja, a gyógyulást gyorsíthatja. Nem ígérek gyógyítást, viszont rengeteg felismerést, önismeretet „AHÁÁÁ!”-élményt igen. Ez egy belső „út”.

Németül: www.selbstheilungstechnik.com

 

Lépj kapcsolatba velem!
  Helyszínt, napot és egy időpontot válassz.

  Időpont váltogatása, áthelyezése nem lehetséges. Ha nem jelensz meg a megjelölt napon és órában, olvasd a közös gyakorlás helyett a Ruth-Huber-könyveket (kék színűvel kezdve.) Írj fel mindent, amit tisztázni szeretnél. Úgy értem: ahol a mondatot, szavakat érted, de nincs mögötte személyes tapasztalatod, megélésed.
  E jegyzeteidet, kérdéseidet küldd el a tizbognarlany@gmail.com –ra a következő időpontod előtt 2 nappal. Ezeket megbeszéljük. Ezzel az „önmunkával” pótolod az elmulasztott 90 percet. Ám ez csak az elmélet. Fontos a rendszeres megjelenés, hogy az ideális energetikai állapotot meg tudd teremteni és fenntartani.

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
  Click outside to hide the compare bar
  Compare
  Wishlist 0
  Open wishlist page Continue shopping

  Öngyógyító bónuszt ajándékozáshoz megrendelem!

  Irakozz fel a bónuszokért!